Mijn favorieten

Woning verkopen?

Gelukkig! U heeft uw ideale droomwoning gevonden! Dan wordt het nú zaak uw woning te verkopen tegen de béste prijs & voorwaarden. Daarvoor hebben we een methode ontwikkeld die in deze markt het béste werkt*.
Wij maken graag eerst kennis met u om onze manier van verkopen aan u voor te leggen. Wij gaan het namelijk samen doen!

Uiteraard is de strategische vraagprijs belangrijk, daarvoor maken we gebruik van onze database verkopers én zoekers, deze data ontwikkelen wij in samenwerking met Funda en natuurlijk onze ervaring en kennis. Zo zorgen wij ervoor dat wij altijd realistisch de markt opgaan. In overleg bepalen wij samen met u het plan van aanpak en nemen we alle mogelijkheden door. Wij lanceren uw woning middels social media, zo vinden wij niet alleen de actieve zoekers op funda, maar óók het netwerk van bijvoorbeeld Facebook. Wij maken de groep kopers op deze wijze groter zodat we een optimaal resultaat behalen.

*Analyse van de markt halen we uit de database van de Nederlandse Vereniging van Makelaars deze toont aan dat we in 2018 niet alleen de meeste woningen hebben verkocht, maar ook nog eens tegen de beste prijs en verkooptijd. Begrijpt u nu waarom wij zeggen; #welovedata!


Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of vul hier het contactformulier in