Mijn favorieten

Wij bundelen onze krachten!

Makelaardij Wouters Slijkerman, het vertrouwde adres op het gebied van aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed in Heerhugowaard is recent overgenomen door Bakker Schoon Makelaardij.

 

Makelaar Peter Slijkerman, sinds jaar en dag het vertrouwde gezicht van de zaak, is en blijft verbonden aan het kantoor. Jong en actief Arjan Schoon: “Wij hebben voor ogen de vertrouwde naam en dienstverlening van Wouters Slijkerman nieuw leven in te blazen om zodoende de klanten nog beter te begeleiden en ondersteunen”. Als onderdeel van Bakker Schoon Makelaardij kan Wouters Slijkerman haar kwaliteit waarborgen en daarnaast rekenen op alles wat het jonge, actieve kantoor te bieden heeft. Geleerd van de crisis Bakker Schoon Makelaardij is 10 jaar geleden gestart. Midden in de crisis dus. Wij zijn gewend er alles aan te doen om een object verkocht te krijgen. Die werklust is ook bij projectontwikkelaars en andere professionele opdrachtgevers niet onopgemerkt gebleven. Mede-eigenaar Frank Bakker: ‘De portefeuille vulde zich naast vele woningen ook met mooie projecten, waaronder Broekhorn, Westerdel en Rietwaard (De Draai)’.‘Wat we veel horen en wat bovendien in de beoordelingen terug te lezen is, is de waardering voor onze toegankelijkheid. Een-op-een contact vinden wij heel normaal, evenals betrokkenheid. We zijn er echt van begin tot eind en houden altijd de hoogste prijs in het vizier.

 

Het team van Wouters Slijkerman vormt een perfecte aanvulling op de werkwijze, de mentaliteit en het klantenbestand van Bakker Schoon. “Wij zien als één team de toekomst dan ook met erg veel vertrouwen en plezier tegemoet”, aldus Arjan Schoon.

Over Bakker Schoon Makelaardij Bakker Schoon is gevestigd in Noord-Scharwoude en voornamelijk actief in de gemeentes Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar en de omliggende gemeentes. De dienstverlening is gericht op aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden, huur, verhuur en taxaties.