Mijn favorieten

Een kijkje in de keuken van Bakker Schoon

In deze blog; Bakker Schoon helpt u verhuizen, de verhoogde NHG-grens en de stand van zaken in de huidige woningmarkt.

Verhuizen met de Bakker Schoon verhuis bus

We beginnen met een leuk nieuwtje! Sinds kort is het voor onze klanten namelijk mogelijk om gebruik te maken van de Bakker Schoon verhuis bus! Naast dat wij streven naar een soepel koop- of verkoopproces, doen we dat nu ook met uw verhuizing. Dus kunt u tijdens uw verhuizing wel wat extra ruimte gebruiken voor alle dozen, dan kunt u als klant van Bakker Schoon makelaardij gebruik maken van onze verhuis bus. (Heeft u verkoopplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. )

De nieuwe NHG-grens: €435.000 in 2024!

Goed nieuws voor huizenkopers in 2024! De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft zijn grens verhoogd naar €435.000, een stijging van maar liefst €30.000 ten opzichte van 2023. Deze verandering opent de deur naar meer mogelijkheden voor huizenzoekers. En er is nog meer goed nieuws voor wie duurzaam wil wonen: er is extra leenruimte beschikbaar voor degenen die hun nieuwe woning willen verduurzamen. Dat betekent niet alleen een prachtig huis, maar ook een duurzame toekomst! Heeft u plannen om een huis te kopen in 2024? Zorg dan dat u goed voorbereid de markt op gaat, en plan alvast een gesprek in met een hypotheekadviseur.

De huidige woningmarkt

Voor iedereen die overweegt zijn huis in het voorjaar te verkopen, is het nu een mooi moment om actie te ondernemen! De dalende hypotheekrente en de stijgende inkomens zorgen voor een positieve impuls bij potentiële kopers. Daarom zijn de komende maanden heel gunstig voor huiseigenaren met verkoopplannen. Bent u daar een van? Begin dan op tijd met het voorbereiden van uw huis op de verkoop, zodat uw woning in het voorjaar stralend de markt op kan! Heeft u verkoopplannen? Neem dan contact met ons op.