Mijn favorieten

Nieuwste blog van Bakker Schoon Makelaardij

Ontdek uw droomhuis tijdens de NVM open huizen dag op 6 april!

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Of overweegt u om uw huidige woning te verkopen? Dan hebben we goed nieuws! Op 6 april organiseert de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) de Open Huizen Dag, een uitgelezen kans om diverse huizen te bezichtigen zonder dat u daar een afspraak voor hoeft in te plannen! Bekijk de deelnemende huizen op Funda of op onze website.

Nieuws! Binnenkort 97 Nieuwbouwappartementen ‘Stationshaven’ in verkoop

We zijn verheugd om binnenkort ons nieuwste project aan te kondigen: een prachtig nieuwbouwcomplex met maar liefst 97 appartementen! Dit moderne complex is ideaal gelegen tussen het bruisende centrum van Heerhugowaard en het pittoreske Broek op Langedijk. Wilt u zich alvast aanmelden? Vul dan hier het formulier in!

Recent aanbod bij Bakker Schoon Makelaardij

Of u nu op zoek bent naar een gezellig appartement, een authentieke woning, of een ruim vrijstaand huis, wij hebben een breed scala aan woningen beschikbaar. Zo hebben we Ploegstraat 2 in Alkmaar, een tussenwoning die ideaal is voor starters. Maar ook de De Groene Trede in Heerhugowaard, een nieuw, luxe en instapklaar appartement. Wilt u vrijstaand wonen op een unieke plek? Dat kan op uw eigen schiereiland aan de Leeuwerik 11 in Zuid-Scharwoude.