Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Oostdijk 29 A in Heerhugowaard 1701 DB

Oostdijk 29 A

1701 DB Heerhugowaard
€ 269.500,- v.o.n.

Omschrijving

TE KOOP : Bouwterrein!

Op fantastische locatie direct langs de ringvaart van Heerhugowaard, aan de rand van de nieuwe woonwijk "De Draai" gelegen vrije bouwkavel ten behoeve van de bouw van 1 vrijstaande villa.

De locatie is om meerdere redenen uniek te noemen, onder andere vanwege de hoogte van de kavels, welke bijna gelijk liggen ten opzichte van de hoogte van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP : Bouwterrein!

Op fantastische locatie direct langs de ringvaart van Heerhugowaard, aan de rand van de nieuwe woonwijk "De Draai" gelegen vrije bouwkavel ten behoeve van de bouw van 1 vrijstaande villa.

De locatie is om meerdere redenen uniek te noemen, onder andere vanwege de hoogte van de kavels, welke bijna gelijk liggen ten opzichte van de hoogte van de Oostdijk, zodat U vanuit Uw nieuwe woning weids uitkijkt over de ringvaart en verder gelegen landelijk gebied.

De ringvaart aldaar is zomers uitstekend geschikt als vis- en vaarwater, terwijl er tijdens winterse omstandigheden geschaatst kan worden (IJsclub De Draai).

Verder beschikt de kavel over een rechtstreekse uitrit op de Oostdijk. Ruime parkeermogelijkheden op de kavel.

De bouwkavel beslaat een oppervlakte van maar liefst 705m² bij een gemiddelde kavelbreedte van ruim 23 meter.

Het bouwvlak is royaal met een breedte van 10 meter en diepte van 15 meter; de bouwhoogte bedraagt respectievelijk 3 meter voor de goot en 10,5 meter voor de nok.
De achtertuin is gesitueerd op het westen.

Nuts-aansluitingen voor gas, elektra, water, riolering en databekabeling zijn in de dijk aanwezig, waarop kan worden aangesloten.

Beeldkwaliteitsplan "De Draai" en het Kavelpaspoort zijn op aanvraag beschikbaar.

KOOPSOM: € 269.500,-- V.O.N.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 269.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 705 m² Kadasteroppervlakte 1410 m² Kadastrale gegevens Gemeente Heerhugowaard Sectie P Perceelnummer 9029 Oppervlakte 1410 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.