Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Alkmaar 1822 RJ

Vroonermeer Noord

1822 RJ Alkmaar

Omschrijving

Vrijstaand wonen in Vroonermeer Noord te Alkmaar
 
Op een prachtige locatie wordt deze vrijstaande woning gerealiseerd welke op een riante kavel zal worden gesitueerd. De woning wordt in overleg met de koper gebouwd en aan de hand van uw wensen afgebouwd. De kavel biedt een prachtig uitzicht over de naastgelegen waterpartij. U komt te wonen op een locatie waar u optimaal van de...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 689.000,- tot € 689.000,- Gebruiksoppervlakte 189 m² Inhoud 600 m³ Perceeloppervlakte 545 m² Start Verkoop 16-10-2018 Aantal kavels 1 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaand wonen in Vroonermeer Noord te Alkmaar
 
Op een prachtige locatie wordt deze vrijstaande woning gerealiseerd welke op een riante kavel zal worden gesitueerd. De woning wordt in overleg met de koper gebouwd en aan de hand van uw wensen afgebouwd. De kavel biedt een prachtig uitzicht over de naastgelegen waterpartij. U komt te wonen op een locatie waar u optimaal van de rust en natuur geniet maar toch alle voorzieningen binnen handbereik wat de stad Alkmaar u te bieden heeft.
 
 
Indeling woning:
Op de begane grond bevindt zich de riante woonkeuken, woonkamer, bijkeuken en berging/garage. De eerste verdieping biedt ruimte aan 4 slaapkamers en de badkamer. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping waar de zolder zich bevindt.
Aan de achterzijde is het mogelijk om een veranda, extra serre of riante uitbouw aan de woning te realiseren.  
 
Alle wensen van de koper kunnen worden meegenomen in het bouwtraject. De verkoper verzorgt de levering van de grond, het vergunningstraject en de uiteindelijke bouw van de woning. De bouwvergunning is reeds aangevraagd. De verwachting is dat er in februari 2019 gestart kan worden met de bouw.
 
De woning beschikt over een tuin op het zonnige zuiden en tevens over een fantastisch uitzicht over de Vroonerplas.
 
Is dit uw nieuwe droomhuis?
 
Ligging:
Alkmaars nieuwste woonwijk ligt vlakbij natuur, het gezellige centrum van Alkmaar, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polderlandschappen.
Landelijk wonen in de stad. Het kan in Vroonermeer Noord. Daar bouwt de gemeente Alkmaar samen met VBM ontwikkeling, BPD, Woonwaard, Kennemer Wonen, Scholtens en Ooms Ontwikkeling een ruime nieuwbouwwijk met ongeveer 730 huur- en koopwoningen.

Hoe komt de wijk eruit te zien?
Het eerste deel van de wijk, waar deze kavel is gesitueerd, is gereed. Vroonermeer Noord wordt een rustige, groene en duurzame wijk en met veel fantastische speelmogelijkheden voor kinderen. Op het grondgebied van de gemeente Langedijk, tussen de Gedempte Veert in Sint Pancras en de huidige Vroonermeerweg komt een grote waterplas. Aan de westkant, langs de Schagerweg (N245), komt een groene landschappelijke recreatieve strook die tevens als geluidsbarrière voor de N245 dient. Een wijk met veel groen, veel water en een grote variatie aan woningen
 
Voorzieningen:
Aan de rand van de Vroonermeer Noord staat gezondheidscentrum De Vroonen met onder andere een huisarts en tandarts, een apotheek, een fysiotherapiepraktijk en ook een verloskundige. Ook komt er een basisschool. Daarnaast zijn een kinderopvang en een peuterspeelzaal opgenomen in de plannen. Winkels en supermarkten zijn dichtbij in winkelcentrum De Mare in Alkmaar Noord en in Sint Pancras.
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 689.000,- - € 689.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 189 m² Inhoud 600 m³ Perceeloppervlakte 545 m² Start Verkoop 16-10-2018 Aantal kavels 1 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
  • Te koop
     in Alkmaar 1822 RJ
    Prijs € 689.000,- tot € 689.000,- Status Beschikbaar
    Vrijstaande villa
    Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.