Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Statedijk 1 in Broek Op Langedijk 1721 PK

Statedijk 1

1721 PK Broek op Langedijk
€ 1.950.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op toplocatie tegenover het overdekte winkelcentrum “Broekerveiling” en direct langs de doorgaande route van Heerhugowaard naar Langedijk en de provinciale weg richting de Ringweg Alkmaar, bieden wij te koop aan, dit fraaie in 1999 gebouwde vrijstaande kantoorpand van 2.449 m2 bruto vloeroppervlakte.

Het pand is gesitueerd op 3.584 m2 eigen grond en beschikt over 51 parkeerplaatsen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2116 m² In units vanaf 2116 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Op toplocatie tegenover het overdekte winkelcentrum “Broekerveiling” en direct langs de doorgaande route van Heerhugowaard naar Langedijk en de provinciale weg richting de Ringweg Alkmaar, bieden wij te koop aan, dit fraaie in 1999 gebouwde vrijstaande kantoorpand van 2.449 m2 bruto vloeroppervlakte.

Het pand is gesitueerd op 3.584 m2 eigen grond en beschikt over 51 parkeerplaatsen (uit te breiden tot circa 60 parkeerplaatsen).

Het gebouw is onderhoudsarm uitgevoerd met aluminium kozijnen,  -ramen en –deuren uiteraard volledig voorzien van isolatieglas. Verdere isolatievoorzieningen bestaan uit begane grondvloer-, gevel- en dakisolatie.

Dit traditioneel gebouwde object is volledig opgetrokken van steen in spouw met betonnen vloeren en bitumineuze dakbedekking.

De totale bruto vloeroppervlakte van 2.449 m2 is als volgt onderverdeeld, te weten:

- begane grond:        714 m2
- eerste verdieping:    750 m2
- tweede verdieping:    725 m2    
- derde verdieping:    260 m2

Verwarming geschiedt middels een gasgestookte cv-installatie via een drietal cv-ketels uit 1999, terwijl een deel van de vertrekken is uitgerust met airco en elektrisch bedienbare screens.

Globale indeling:
via de automatische schuifdeuren komt men in de centrale hal met receptie en vide. Vanuit de centrale hal zijn achtereenvolgens de lift, de beide trappenhuizen en de diverse kantoorvertrekken bereikbaar; 
de eerste en tweede verdieping bestaan uit diverse kantoorvertrekken terwijl op de derde verdieping een fraaie kantine is ingericht met uitgebreide keukenfaciliteiten. Op deze verdieping bevindt zich tevens de technische ruimte. 
Verdeeld over de verdiepingen bevinden zich diverse (invalide)toiletgroepen en pantry’s.

Kortom een uniek object voor elk bedrijf, opzoek naar representatief kantoorpand met ruime eigen parkeermogelijkheden.

Aanvaarding in overleg.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs € 1.950.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2116 m² Perceeloppervlakte 3584 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 02-10-2029 Diversen In units vanaf 2116 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2116 m²
In units vanaf
2116 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Meetcertificaat aanwezig
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring