Mijn favorieten

Een kijkje in de keuken van Bakker Schoon Makelaardij

Kleurenpracht

Rood, geel, oranje, bruin… de herfst biedt volop kleurenpracht. In deze tijd van het jaar is het absoluut geen straf om toekomstige bewoners rond te leiden in toekomstige huizen én tuinen. Ieder seizoen heeft zo z’n charme en dat geldt zeker voor het najaar.

De herfst is ook de tijd dat het weer wat kouder wordt en dat de verwarming langzamerhand weer wat hoger moet. Gezien de huidige energieprijzen is dat best een dingetje. Tenzij je energiezuinig en duurzame woont natuurlijk. Duurzame woningen - met energielabel A of B -  zijn enorm in trek. De vraag naar dit soort woningen neemt alleen maar toe.

In dat kader hebben we goed nieuws: in het nieuwbouwproject Waterlant/Westerdel in Broek op Langedijk zijn nog enkele huizen vrij. Alle 18 nieuwbouwwoningen in dit project zijn prachtig aan het water gelegen én voorzien van het hoogste energielabel. De meeste van woningen zijn al verkocht. Dus: heb je interesse, wees er snel bij. Meer informatie vind je op www.nieuwbouw-waterlant.nl

Ander goed nieuws is dat we namens bouwbedrijf Kuin in Noord-Scharwoude 32 nieuwe appartementen in de verhuur hebben gekregen. Het nieuwe complex ligt in de wijk De Nieuwe Veiling en wordt half 2024 opgeleverd. Het gaat om luxe appartementen met een huurprijs van 1200 euro per maand. De woningen bestaan uit een hal, twee grote slaapkamers, een apart toilet, een badkamer met toilet en een woonkamer met luxe open keuken en een balkon op het westen. Ben je geïnteresseerd? Neem even contact met ons op via de mail (info@bakkerschoon.nl) en vraag het inschrijfformulier aan.

De afgelopen tijd hebben we heel wat leuke woningen verkocht en in aanbod gekregen. Zo hebben we onder andere namens de woningbouwvereniging twee oud-huurwoningen mogen verkopen: Mauritsstraat 8 in Noord-Scharwoude en Regthuisstraat 6 in Oudkarpspel. Zoals altijd bij voormalige huurwoningen was de belangstelling weer erg groot. De woningen waren in een mum van tijd verkocht.

Gelukkig hebben we nog veel meer mooie huizen in de aanbieding. Wat te denken van de prachtige 2-onder1-kap woning uit 2018 aan de Laan van Bergama in de geliefde wijk Vronermeer in Alkmaar? Of de levensloopbestendige en energiezuinige bungalow aan de Berkenhof in Zuid-Scharwoude, met alle voorzieningen op de begane grond? En dan hebben we ook nog een parel aan de Industriestraat 69 in Noord-Scharwoude. Deze nieuwbouwwoning is compleet afgewerkt. Het enige wat je hoeft te doen is je spullen neerzetten en klaar ben je! Wat wil je nog meer?

Zo, dat was 'm weer voor deze keer.
Tot de volgende blog!