Mijn favorieten

Een kijkje in de keuken van Bakker Schoon Makelaardij

Blog wk 47 / 2023
 

Even voorstellen…

We hebben een nieuwe collega!
Graag stellen we aan je voor, de jongste telg van de BakkerSchoon-familie: Justin Bruijn uit Zuid-Scharwoude.

Justin werkt nu ruim een half jaar bij Bakker Schoon als beginnend makelaar en dat bevalt hem prima. Justin: “Nadat ik de hogere hotelschool had afgerond, zag ik mezelf niet echt in de horeca werken. Een baan in de makelaardij trok me meer. Afgelopen jaar ben ik bij Bakker Schoon begonnen om te kijken of het iets voor me is. Het bevalt me boven verwachting goed. Zo goed zelfs, dat ik mijn makelaarspapieren wil halen. Op dit moment volg ik naast mijn baan verschillende cursussen om me het vak eigen te maken. Erg leuk!”

Dat is fijn om te horen, Justin. Welkom bij de club en veel succes met je studie. Het gaat je zeker lukken!

Ondertussen gebeurt er van alles op de huizenmarkt. In het nieuws horen we berichten over een ‘moeilijke’ huizenmarkt en hogere rentes, maar in de praktijk merken we daar niet zoveel van. Wij zien juist dat de krapte in de markt het nog steeds overwint. Er is veel vraag naar huizen tot vijf ton, zeker als het om instapklare woningen gaat. Afgelopen week hebben we bijvoorbeeld buitengewoon veel reacties gehad op een tussenwoning aan de Prinses Irenestraat in Broek op Langedijk, met een vraagprijs van net onder de drie ton. Dit soort huizen vliegen nog steeds weg. De verkoop van duurdere woningen, zeg maar alles boven de vijf ton, verloopt iets stroperiger. Maar ook deze huizen worden nog steeds gewoon verkocht.

De afgelopen week hebben we weer een paar mooie verkopen mogen sluiten. Zo veranderde onder meer een luxe twee-onder-één-kapwoning aan het Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard van eigenaar. Net als een twee-onder-één-kap woning aan de Waterscheerling in Oudkarpsel en een tussenwoning aan de Mauritsstraat in Noord-Scharwoude. Alle kopers en verkopers: van harte gefeliciteerd met jullie fraaie aan- en verkopen en veel woonplezier gewenst.

Nieuw aanbod is er ook volop. Neem een kijkje op onze website als je geïnteresseerd bent in één van de volgende woningen:
  • Karakteristiek vrijstaand woonhuis aan de prachtige Bovenweg in Sint Pancras
  • Uniek huis in topconditie aan het havenplein in Langedijk
  • Nieuwe woning met verrassend diepe tuin aan één van de gezelligste straten van Noord-Scharwoude, de Oosterstraat.
Op onze website vind je nog veel meer mooie woningen. Kijk op www.bakkerschoon.nl


Zo, dat was 'm weer voor deze keer.
Tot de volgende blog!